Pehl Ildikó blogja

Túl a személyesen

Túl a személyesen

Az élet szép

2014. október 30. - Pehl Ildikó

"Épp elég, ha egész életedben csak egyetlen egy imát tanulsz meg.
Azt, hogy köszönöm."
Eckhart Tolle

Az élet szép. Igen. Minden félelmével, fájdalmával, minden örömével, a szerelemmel, a szépséggel, a kudarcokkal, a sikerekkel, a nehézségekkel, a tanításaival együtt.
Minden a helyén van. Mindig. Minden úgy jó, ahogy van. Minden úgy történik, ahogy történnie kell.
Nem tud más lenni, mint amilyennek te látod.
csoda-kapu
Semmit sem érdemes kihagyni. Mindent élj meg, amit lehet, olyan teljesen, amilyen teljesen csak tudod. Semmit ne fojts el magadban, mindent engedj át magadon.
Minden érzés, minden élmény jó, mert amikor kijössz belőle, azt érzed, hogy igen, megérte.
Érezz! Élj meg minden érzést, ne féltsd magad, hiszen nem azért jöttél, hogy félj az élményektől.
beauty-354565_640
Csak az tud megtörténni, amit megengedsz. Soha, semmi nem olyan értékes, mint a tapasztalat. Ezért jöttél. Mert tapasztalni akarsz.
Csak azt tudod létrehozni, amit képes vagy látni, amit látsz, azt tudod megvalósítani. Amit belelátsz ebbe a gyönyörű életbe, az lesz a tiéd.
Ne hagyj ki semmit, amiről úgy érzed, hogy meg kell tenned, mert egyszer csak arra ébredsz, hogy az utolsókat lélegzed és nem éltél eleget.
index-csoda Soha ne hagyd, hogy bármi is visszatartson attól, hogy megtapasztald, amiről azt érzed, hogy akarod.
Élj most! Érezd, hogy élsz! Mindegy, hogy jónak vagy rossznak gondolod, nem tudsz hibázni. Egyébként is, amiről most azt hiszed, hogy rossz, lehet, hogy később, amikor már érted, mi miért történt, hova vezetett, látod, mi lett belőle, azt fogod gondolni, hogy nem is történhetett volna jobban.
Mert minden úgy van jól, ahogy van! Minden érted van. Csal éld meg!
Senki nem tud neked többet adni a saját tapasztalatodnál.
Ez a te életed.
Nem számít, hogy milyenek a körülményeid. Mindig lesznek körülmények. Nem számít, hogy pillanatnyilag van pénzed, vagy nincs.

Nem számít, hogy van-e a közeledben valaki vagy nincs.
Amikor igent mondasz arra, ami van, máris a tiéd minden. Amikor hálás tudsz lenni azért, hogy élsz, hogy létezel, hogy tapasztalsz, mindent megkapsz, amire szükséged van.
Pehl Ildikó
pszichoblogger
--

A bejegyzés trackback címe:

https://tulaszemelyesen.blog.hu/api/trackback/id/tr97137899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása