Pehl Ildikó blogja

Túl a személyesen

Túl a személyesen

Forró nyári este a Barba Negra Music Club-ban

2015. június 07. - Pehl Ildikó

Izgatottan készültem a New Dance World Tánciskola XI. gálaestjére. Még mindig emlékszem a tavalyi gálára. Arra a meghatódottságra, amit akkor éreztem, amikor a könnyeivel küszködő Alexa Christian, a tánciskola alapítója arról beszélt, hogy megvalósult az álma. Az erről szóló írásomat itt olvashatod.

Nem vártam, hogy a tavalyi gálához hasonló lesz ez a mostani, hiszen a helyszín is más és nem a 10 éves évfordulót ünnepeljük. Az összefoglaló ebben a videóban látható.

Amiben mégis hasonló volt, az Christian, a tanárok és a tanítványok hozzáállása. No, meg a nézőközönség létszáma és lelkesedése.

11401176_887377661308418_5884767137056420586_n.jpg

Mindig lenyűgöz, ha valaki annyira szereti, amit csinál, hogy a tevékenység, amit végez (amit munkának neveznek) a szenvedélye, az élete.

Így van ezzel Christian is. Magával ragadó az odaadása, a tánchoz való viszonya, ahogy a gyerekekkel bánik, ahogy a színpadon mozog. Ennek a fiúnak a vérében van a zene, a tánc, minden porcikája táncol, tele van élettel, lendülettel, szeretettel és jó szándékkal.

Talán ezért sikerült neki annyi tehetséges táncost kinevelni.

Felsorolni sem tudnám, hányan kerültek ki az ő kezei alól, hány olyan növendéke volt ez alatt a tizenegy év alatt, akik a különböző rendezvényeken, televíziós produkciókban szerepelnek, tehetségkutatókban, vagy idegenben próbálnak szerencsét, vagy profi táncosként dolgoznak szerte a világban.

A Barba Negrában az estét DJ Revolution nyitotta meg, aki a tánciskola első évétől minden gálán hűséges ceremóniamester.

A felvezetés után MDC játszott el néhány számot élőben, megteremtve a gálához a megfelelő atmoszférát. A hőség ellenére fergeteges hangulatot varázsoltak a falak közé.

A közönség izgatottan várta a fellépőket. A vendégtáncosok és az iskola tanulói egyaránt színvonalas, szórakoztató produkciót nyújtottak. A tánciskola legfiatalabb tanulója 4 év körüli kisfiú, a legidősebb harmincon túli. Ami mindegyik táncosra jellemző, aki ezen az estén a színpadra állt, az a tánc szeretete. Nem lehet leírni, visszaadni, amit ott tapasztaltam, ezt át kell élni.

Ha tánciskolát keresel, ahol a szabad stílust tanítják, a New Dance World Tánciskolát ajánlom.

Pehl Ildikó

pszichoblogger

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tulaszemelyesen.blog.hu/api/trackback/id/tr327524714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása