Pehl Ildikó blogja

Túl a személyesen

Túl a személyesen

Lehet álmodni

2015. április 16. - Pehl Ildikó

surreal-402830_640.jpg

Igen. Álmodhatod továbbra is azt, ami sosem valósul meg. Élheted a korábbit, amit már akkor sem szerettél, amiben most sem érzed jól magad, ami most is fáj.

Van az úgy, hogy amit megálmodtál, nem tud valóságoddá válni.

Nem tudni, miért nem. Lehet, hogy az idő nem most jött el. Vagy te nem vagy készen rá. Vagy nem érett meg a helyzet, a másik, a körülmények, bármi lehet.

Talán senki sem mond nemet, talán nem szokás, talán túl erős a régi hitrendszer.

Vagy feladtad ott legbelül, azt az álmot sosem valósítod meg, ott marad félbehagyva, elárvultan, elhagyottan, befejezetlenül. Elenyészik, köddé válik, eltűnik, szertefoszlik. Nem valósul meg.

Lehet, hogy azért, mert nem a te álmod.

Vagy:

Úgy döntesz, hogy csak azért is megcsinálod, ez a te sorsfordító álmod, neked fontos, akarod, nem számít, hogy ki mit mond, meg se hallod. Nem számítanak a körülmények, észre sem veszed. Nem számít az idő, úgy sincs. Te úgy döntöttél, hogy véghezviszed, amit megálmodtál.

face-372101_640.jpg

A te álmod csak terád vár. Arra vár, hogy életre hívd, hogy beteljesítsd, hogy tovább álmodd.

Ha igazán a tiéd, az sem érdekel, ha le kell mondanod bármiről, nem számít, hogy szánakoznak rajtad, az sem érdekel, ha bolondnak néznek, ha senki nem hisz benned, ha senki nem áll melléd. Ha kitartasz, úgyis melléd sorakoznak majd. S amikor beteljesíted, tisztelni fognak és elismernek. De te nem azért csinálod. Azért teszed, mert nem tehetsz mást. Valami visz, hajt, hogy elérd az álmod.

Nem a pénz, nem a siker, nem a kényszer, nem a félelem, hanem valami ezeknél sokkal több. Egy belső késztetés nem engedi, hogy abbahagyd, nincs kétséged, csak mész előre.

Elszántan, alázattal, elfogadással, hittel és eltökélten.

S akkor az álmod is közelít majd feléd, akkor eltűnnek az akadályok, elhárul minden nehézség, az Univerzum erői támogatnak.

Ha ez a te álmod, azt szeretnéd, hogy valósággá váljon, s egyszer csak megtörténik. S ha megtörténik, az olyan boldogsággal tölt el, ami el nem mondható, le nem írható, más meg nem értheti. S ez neked elég.

Beteljesítetted az álmod.

Pehl Ildikó

pszichoblogger

Programjaimról itt tájékozódhatsz.

Áprilisi program: Összhangteremtő nap

Állandó programok: Mozgásmeditáció, Kreatív Önismereti és Kommunikációs Műhely online.

Önismeret és kommunikáció munkafüzet.

 

Hírlevélre feliratkozás itt.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tulaszemelyesen.blog.hu/api/trackback/id/tr67370640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása