Pehl Ildikó blogja

Túl a személyesen

Túl a személyesen

Te is érzed?

2013. december 19. - Pehl Ildikó

932395_8e27483b9e_s_1387471740.jpg_376x250

Többen mondták, hogy érzik, valami nagy változás fog bekövetkezni. Te is érzed, hogy van valami a levegőben?

Milyen jelei vannak? Elégedettség, nyugtalanság, netán szorongás? Eltűnt a munkád, vagy ismerősök, barátok tűnnek el mellőled? Nem látod a jövőt? Vagy most kezd kirajzolódni? Ami eddig örömmel töltött el, az már nem vonz? Új perspektívák vannak kibontakozóban, új látásmódra van szükséged? Esetleg nem működnek a régi stratégiák? Szembejön veled a világ?

A változást mindig megelőzi valami káosz-féle. Örülj neki, mert ebből születik majd valami új, ami jobb, mint a régi.

Életünk sorsfordító pillanatai nem mindig zökkenőmentesek és pont ilyenkor van szükséged a magadba vetett hitre. Amikor minden bizonytalan, amikor még nem látod azt, hogy merre, hogyan, akkor ébreszd fel magadban az egészséges önbizalmat.

És figyeld a jeleket! Mert vannak. Csak észre kell venni őket. Ezek útmutatások. Ha figyeled, akkor meglátod, és akkor szinkronban lehetsz a nagy egésszel.

És akkor már úgy érzed, hogy rend van körülötted.

Pehl Ildikó

pszichoblogger

http://tulaszemelyesen.hu/

https://www.facebook.com/tulaszemelyesen

A bejegyzés trackback címe:

https://tulaszemelyesen.blog.hu/api/trackback/id/tr895699812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása