Pehl Ildikó blogja

Túl a személyesen

Túl a személyesen

Apró örömök

2013. december 16. - Pehl Ildikó

apr_r_m_k_1387196284.jpg_530x398

Hideg van, itt a tél, kevesebbet süt a nap, hamar sötétedik, gyorsan este lesz, az időjárás rátelepszik a hangulatunkra. Készülődünk az ünnepekre, azon jár az eszünk, kinek mit ajándékozhatnánk, mi legyen az ünnepi menü? Szóval kifelé figyelünk, a feladatokra.

Lassan itt az év vége, fáradunk, de még nem lehet leereszteni. Még van egy utolsó hajrá, mielőtt pihenhetnénk. Annyi elvárásnak kell megfelelni, annyi feszültség van körülöttünk, bennünk, annyi mindennel kell megküzdeni.

Azért néha talán érdemes volna megállni egy kicsit, elgondolkodni azon, van-e elegendő időd magadra. Van-e öröm, szépség az életedben, amitől feltöltődsz? Apróságok, amiktől jobban érzed magad.

Mert fontosak az élet apró örömei. Bevackolni magad egy jó könyvvel a kanapén, vagy egy meleg tea mellett trécselni a barátokkal, egy mozi a családdal, vagy egy kártyaparti otthon, korcsolyázni a műjégpályán, sétálni az erdőben a kutyáddal, kinek mi ad örömöt.

A nagy készülődés közben ne felejtsd el, hogy te is ott vagy és magadnak te vagy a legértékesebb. Neked mit ad örömöt? Te mitől töltődsz fel?

 http://tulaszemelyesen.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://tulaszemelyesen.blog.hu/api/trackback/id/tr665695046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása