Pehl Ildikó blogja

Túl a személyesen

Túl a személyesen

Vélemények rólam

2012. augusztus 12. - Pehl Ildikó

Rólam mondták:

Az oldások eredményeképpen a 13 éves fiam nem fél a sötétben, sokkal kiegyensúlyozottabb, közvetlenebb, amióta Ildikóhoz jár. A 10 éves lányom megmagyarázhatatlan hasfájásai egy oldástól megszűntek. Én pedig közelebb kerültem valódi önmagamhoz általa.
Szívből köszönöm!
Sz. Andi

"Az oldásom Ildikónál remekül sikerült, otthonos környezetben fogadott, és már az első pillanattól kezdve el tudtam magam engedni nála. Objektíven látja a dolgokat, és egyből a lényegre tér:)
Tetszett, hogy nem ragaszkodott egy bizonyos technikához, hanem a helyzethez igazítva keverte a módszereket, és minden pillanatban a legmegfelelőbbet használta. Köszi Ildi, jövök legközelebb is:)!!!"
Enci

"Életem első kineziológiával kapcsolatos élményét Ildikónak köszönhetem,és tényleg csak ennyit mondanék Köszönöm!
Felnyitotta a szemem,olyan gátat tört át bennem amely létezéséről azelőtt nem is vettem tudomást,azóta pedig könnyedebben élem meg a saját hibáimat.Szeretettel ajánlom őt,olyan szeretettel amellyel ő fogadott engem!
Krisztina"

Ági véleménye:
Ildikó tényleg ért ahhoz, amit csinál.
Nagyon gyorsan átlátja a dolgokat, lényeglátó válaszaira mindig számíthatok.
Sokat kaptam tőle és kapok ma is.
Csak ajánlani tudom őt és sok éves tapasztalatát.
Szeretettel: S. Ági

Ildikó az elmúlt években nehéz utat járt be, útjának részese voltam magam is. Láttam küszködését és kinyílását, miközben nagy mélypontokból küzdötte fel magát. Átalakulása közben maga is mesterévé vált azoknak a módszereknek, amelyek az ő életét is kiteljesítették. Becsülöm erejét, tisztelem tudását, amit a legkiválóbb mesterektől kapott, és amely alkalmassá teszik arra, hogy másoknak segítsen abban, hogy életüket ők is jobbá tegyék.
M. Zsuzsa

A Jövőteremtő Örömnap résztvevői mondták:

"Volt időm és lehetőségem magamba nézni. A hétköznapokon általában másokkal foglalkozom és nem saját magammal. Itt az ideje, hogy felnőtté váljak és elszakadjak anyukámtól. Elégedett vagyok. Hosszú idő után végre volt egy jó napom."
Adél

"Kicsit megnyugodtam és erőt is adott, hogy bízzak és továbbmenjek. Rájöttem, hogy nem hagyom magam, hogy megéljem az érzéseimet és saját akaratomat. Nagyon változatosan telt a nap, az egész nap hangulata jó volt és a segítő légkör nagyon jól esett. Köszönöm a türelmet és a kedvességet."
S. Anikó

"Tisztább képem lett arról, mit szeretnék és min szeretnék változtatni. Erősödött a bizalmam magamban és a céljaim elérhetőségében."

K. Ágnes

Kineziológiai oldás után:

"Ildikó!
Istennő vagy. Szívből köszönöm a fantasztikus oldást.
Minden csodásan alakul és a próféta szólt belőled.
Szeretlek nagyon!"
2011. július 8.
S. Á.

süti beállítások módosítása