Pehl Ildikó blogja

Túl a személyesen

Túl a személyesen

Az AFT-ről röviden

2011. november 25. - pehlildiko

Az AFT (Vonzásmező Technika) az Attractor Field Techniques szó kezdőbetűiből álló rövidítés.

Az AFT egy alternatív kineziológiai módszer, amely a Dr. David R. Hawkins Erő kontra erő című könyvében leírt alapelvekre épül.

A technikát Dr. Kurt Ebert fejlesztette ki. Lényege, hogy a hagyományos kínai orvoslásból ismert meridián pontok stimulálásával, aktiválásával hatást gyakorol az agyra, a gyógyulás elérése érdekében. Ezzel olyan energiamezőkre hat, amelyek a meridiánok működésével állnak kapcsolatban.

Az eljárás alapja egy olyan elmélet, mely szerint a materiális világban megjelenő problémák oka a szándékunktól függetlenül megjelenő szokásszerű gondolatokból eredeztethető. Gondolatainknak energiája van, melyek befolyásolják agyunk és testünk működését, állapotainkat.

Minden gondolatnak megvan a maga frekvenciája, hullámhossza, amit rezonanciaként vagy disszonanciaként érzékelünk. A disszonancia érzékeléskor az energiaminták torzulásáról beszélhetünk. A torzulást energetikailag a szokásos gondolkodásmód kódolja a meridiánokba, melyek a tanult, később magunkévá tett hitrendszerekből, meggyőződésekből jönnek létre.

A hosszú időn át fennálló attitűdök alakítják azokat - a továbbiakban önfenntartóvá váló - energiamintákat, melyek a különféle betegségek mögött meghúzódnak. Az AFT gyógyító módszere magában foglalja a szokásos gondolatminták által generált energia megváltoztatását.

Életünk megváltoztatható, a betegségek, a tünetek enyhíthetők, megszüntethetők. A kezelés lényege, hogy a folyamat során a diszharmonikus állapotok létrejöttéért felelős energiamintákat eltávolítjuk. A fizikai test gyógyulásához a test nem-fizikai energiájának frekvenciáját változtatjuk meg.

Ez a technika a meghatározott akupunktúrás pontok sorozatos stimulálására alapul és ezen keresztül az agy idegpályáinak stimulációjára irányul. Az eljárás fájdalommentes, hatása azonnal érezhető.

Dr. Kurt Ebert ezt az eljárást elmeakupunktúrának nevezte el.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tulaszemelyesen.blog.hu/api/trackback/id/tr903410776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása